Нагло! Меган и Хари си искат титлите и кралската издръжка след абдикацията (Вижте претенциите им)

Гласувайте за статията

Меган и Хари искали титлите и кралската си издръжка и след абдикацията

Меган и Хари възмутиха цяла Англия. Часове след като избухна новината за оттеглянето им, двамата изказаха и претенциите си. Разкритията относно исканията на двойката, втрещиха цялата общественост. А възмутените британци са готови буквално да ги линчуват зарази решенията им.

Двамата съпрузи обявиха, че „искат сами да печелят парите си“. В същото време Хари ще продължава да разполага с частния си фонд завещан от принцеса Даяна, който е на стойност 40 милиона долара. Меган също има лично състояние от 5 милиона долара, а освен това двойката смята да продължава да получава и финансови инжекции от принц Чарлз. Само за миналата година той е спечелил над 20 милиона от частен фонд, който е на негово разположение. Малко по-малко от половината са преведени на Меган и Хари, за да посрещат разходите си.

Съпрузите, освен това настояли да запазят кралската си охрана, която струва на данъкоплатците около 560 хиляди паунда годишно, а успоредно с това и имението си във Фрогмор Хаус. Вилата е оценена на над 4 милиона паунда и й бе направен ремонт от 2,4 милиона лири. Меган и Хари вероятно ще я задържат, но ще им се наложи да плащат по около 50 хиляди паунда, за да продължат да живеят в нея. И вече няма да могат да я ползват като подарък от кралицата.

Вече има и спекулации, че двойката ще се премести в Холивуд и ще използват популярността си, за да пробият. Говори се, че Меган има предложение за риалити като това на сестрите Кардашиян. И нищо чудно да натрупа милиарди, докато изнася факти от личния си живот пред камерите, пише „Дейли мейл“.

Меган и Хари си искат титлите и кралската издръжка сн. Инстаграм

Меган и Хари си искат титлите и кралската издръжка сн. Инстаграм

Междувременно британците са потресени от нахалството на младата двойка. И са на мнение, че Меган и Хари или трябва да се извинят и да заемат мястото си като официални членове на семейството с подобаващо достойнство, или да се откажат от всички привилегии и удобства. И наистина да заживеят като обикновени хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар