Наглост! Мегз след ареста и измамните схеми: Парите не са важни, те са за комплексари (Вижте как се прави на философ)

Гласувайте за статията

Мегз реши да си лъска имиджа след обвиненията в измами, прави се на много възвишена

След като стана за резил с разобличаването й в застрахователна измама със собствения й джип, Мегз реши да се прави на философ. Пишман дизайнерката тръгна да дава съвети „как да се заобиколим от хора, които да обичат това, което сме, а не това, което имаме“. И в други случаи риалити звездата се е опитвала да споделя личното си мнение по различни въпроси, както и изводите, до които достига в живота си. След разразилите се скандали неотдавна, ни идва в повече това нейно лицемерие.

„Знаете ли, някога вярвах, че големите коли ще ти дадат тежест. Че големите мъже – ще ти дадат стойност в очите на другите. Че големият бизнес – ще ти даде статут. Че всички големи неща в живота ти ще те направят по-значим. И да ви кажа честно – това са пълни тъпотии. Днес не вярвам в ГОЛЯМОТО“, коментира Мегз и продължава в същия дух: „То не може да те направи истински голям човек. Дори си мисля, че тези, които най-много търсят голямото навън – всъщност се чувстват най-малки отвътре. И днес за пръв път Аз се чувствам истински голяма, защото престанах да определям себе си от нещата, които ИМАМ и които ПОСТИГАМ. И все повече започнах да се определям от нещата, които съм. Това е ценен урок“.

Мегз арест

Снимка: Инстаграм

Мегз съветва „да се откажем да търсим голямото“ и да се обградим с хора, които ще ценят това, което сме. „Замислете се – ако ви трябва яка кола, за да ви харесват жените – вие имате комплекси. Ако ви трябва „вървежно“ обкръжение, за да ви мислят за готини и яки – вие имате комплекси. Ако ви трябват скъпи дрехи и аксесоари – за да ви желаят повече – вие имате комплекси.

Статутът, успехът, популярността – всичко това са фалшиви успокоения за пред нас самите, че има защо да ни приемат, харесват и обичат. Но точно тези заблуди ни правят зависими, слаби и малки. Представете си се без всички тези неща и се научете да харесвате и обичате истински точно онзи образ – без колата, дрехите, къщата, бизнеса, парите, вървежността…

Само тогава ще почувствате свободата на истинската си ГОЛЕМИНА и СТОЙНОСТ. И само тогава ще се обградите с хора, които ще ценят това, което сте – не това, което имате или постигате!“, пише още Миглена в социалната мрежа, видя HotNews.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар