Набедиха Ася Капчикова за мюсюлманка, след скандала с д-р Енчев

Гласувайте за статията

Очерниха Ася Капчикова, набедиха я, че е мюсюлманка след скандала с д-р Енчев

Най-сочната клюка гласи, че Ася Капчикова е мюсюлманка. Произхожда от бедно семейство на помаци от градчето Девин. Турски не знае, но криела в тайна произхода си защото я било срам, пише vsekiden.com.Ася 1

След развихрилия се скандал с пластичния хирург д-р Енчев, който обяви, че ще съди плеймейтката за уронване на престижа лъсна компромат срещу гаджето на Криско. Известния доктор на елита си има достойни защитници и някой набеди Ася, че крие произхода си. Сред най-върлите бранители на светилото в пластична хирургия се оказа бившата Мис плеймейт Златка Димитрова. Тя обвини Ася, че използва силиконови мурафети. С което спечели неодобрението на феновете си.

Написаха, че Капчикова не е показала боядисаните си яйца както другите звезди и не е казала „Христос Воскресе“. Само, че това си е самата лъжа. Да отворят фейсбукстраницата й да видят истината. Мис Плеймейт 2016 бе една от първите, която се похвали с великденската си украса.

На 28 април къщовницата плейметка написа под фотото: „Не си ти ако не си снимаш яйцата!“

Ася Капчикова доказа, че е по различната Мис Плеймейт. Може да е от бедно семейство, може и да е мюсюлманка, както някой твърди, но с просто око се вижда, че наистина е най-естествената плеймейтка без никакви корекции по себе си. Осен това е голяма въртокъщница. Това пролича при представянето й в тазгодишния сезон на „Черешката на тортата“.  А ако някой си спомня Ася скри шапката на гостите си с кулинарните си умения. Спретна истинско традиционно родопско угощение. И започна вечерята спомнете си с какво … с молитва!

Сега оставяме на вас да прецените набедена ли е Ася Капчикова! Или да я възприемете така каквато е. Без значение дали е мюсюлманка или не!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар