Мъжът на Цеци Красимирова ѝ подари завод (Няма да повярвате какъв бизнес ще върти моделката – Подробности)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова влезе в големия бизнес със собствен завод

Инициатор на начинанието е мъжът ѝ, който явно е решил да я зарадва. Така една от най-красивите българки се обзаведе с доста солиден подарък – завод. На всичкото отгоре желанието ѝ да се изявява като крупна бизнес дама, ще се развие в най-неочаквана за феновете посока. Колкото и да е странно, Цеци Красимирова ще върти бизнес с медицинска марихуана. Въпросният завод се намира в Барселона и се слави като сериозна инвестиция.

Цеци Красимирова застава начело на бизнеса с медицинска марихуана

Цеци Красимирова застава начело на бизнеса с медицинска марихуана
Снимка: hotarena.net

Фирмата на Майкъл Струмейтис инвестира и развива бизнеса с органични земеделски торове и медицинска марихуана. Затова и шефът ѝ обича да позира в мрежата с джойнт в ръка. Така и се сдобива с прозвището Краля на марихуаната. Любопитна новост в случая е, че е поверил една част от грижите за империята си на жена си. Цеци Красимирова вече стои начело на компанията за производство и по всичко личи, че сериозно се е захванала да учи и да ръководи.

В плановете на семейството влиза и задачата да стъпят и на македонския пазар. Откакто в Македония легализираха марихуаната, страната се превърна в притегателен център и за бизнесмени от типа на Струмейтис. Самата Цеци Красимирова вече подбира кадри, с които да разшири екипа си. Сред поканените да започнат работа за нея били главно добри познати и приятели, с които моделката поддържа връзка.

Разбира се, местата във фирмата се славели и с доста солидно заплащане. Предвид мащабите на империята на Струмейтис шефовете могат да си го позволят. Марихуаната е ценен ресор в случая, като двамата не пропуснаха и възможността да напрвят и риалити по темата. То се излъчи в чужбина, а участникът, който победи, гушна 1 млн. долара, коментира още hotarena.net. Как ще се справи Красимирова в поверения ѝ бранш, засега не е ясно. Дано ѝ е на късмет!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар