Мъжът на Симона Загорова не искал да става татко (Дани бил в шок когато разбрал, че е бременна)

Мъжът на Симона Загорова не искал да става татко (Дани бил в шок когато разбрал, че е бременна)
3.67 (73.33%) 3 votes

Дъщерята на Глория разкри най-съкровената си семейна тайна, бебето не било планирано

Симона Загорова призна, че бащата на дъщеричката й Галина бил в шок когато разбрал, че е бременна. Това се случи във влога на младата певица в Ютюб.

24-годишната щерка на Глория сподели как преди една година  с Дани разбрали, че по време на секс заниманията си не са внимавали достатъчно.

Симона признава, че бебето не било планирано и забременяла случайно. По време на едно от пътуванията й прилошало. Спала 12 часа и след като се събудила се почувствала зле, все едно е с махмурлук, а не близва алкохол.

Притеснила се, че и цикълът й закъснява с няколко дни, споделила с Дани и от аптеката се сдобили с тест. 3 минути след като го направила я хванало шубето и накарала половинката си да го отвори . Двете чертички я накарали да се чуди истина ли е това, което й се случва.

Непланираната внучка на певицата Глория с родителите си
Снимка: Инстаграм

Още по-зверски шокиран бил Даниел Милушев. Новината, че ще стават мама и татко ги споходила на плажа. Бъдещият баща обаче не реагирал най-адекватно.

Симона Загорова разказва, че тя лежала на шезлонга като препарирана, а Дани скочил в морето от притеснение и плувал повече от половин час, с надеждата като излезе от водата случилото се да не е истина.

После заедно отишли на гинеколог, а той потвърдил на 100 процента, че е бременна и дори видели бебето, което било едва 7 мм.

Тогава и двамата решили да запазят плода на любовта си, защото го приели като Божи дар и разбрали, че никак не е случаен този знак от Господ. Такова било мнението и на Глория, когато й съобщили благата вест, предават от pik.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар