Мъжът на Гери Малкоданска иска 50 бона за маса (Вижте бизнеса на Алекс Ковачев)

Гласувайте за статията

Мъжът на Гери Малкоданска я гледа като кралица

Охолен живот води бременната синоптичка Гери Малкоданска, чийто съпруг разполага с доста голямо състояние. Половинката на красивото лице на Нова тв, която чака второ дете от него, върти бизнес за милиони левове. Алекс Ковачев притежава няколко фирми за интериорен дизайн и прави луди пари от бизнеса си, пише в „Уикенд“.

Младият мъж внася луксозни мебели, които се продават на наистина зашеметяващи цени. Пирон в каталога е маса, която се предлага за главозамайващите 52 000 лв. И въпреки солените цени клиенти има. Алекс обзавежда резиденциите и апартаментите на най-богатите хора у нас, което го е превърнало в мултимилионер, въпреки че е доста млад.

мъжът на гери малкоданска

Снимка: Инстаграм

Иначе синоптичката Гери Малкоданска изглежда по-сияеща от всякога – категорични са нейни фенове. Бившата манекенка е бременна с второ дете и се е разхубавила. Това най-вероятно се дължи на хормоналните промени, които протичат в тялото ѝ. Красавицата вече не е така болезнено слаба, а изражението ѝ е станало много по-меко и женствено.

Гери и мъжът ѝ Алекс Ковачев са заедно от 4 години. Те имат син на име Лео, който се появи на бял свят преждевременно. За щастие в момента момченцето се развива нормално. Съвсем скоро Малкоданска ще го дари с брат или сестра и щастието на семейството ще бъде пълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар