Мъжът на Наталия Гуркова й взе децата! (Джордже им забрани да идват в България)

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова не е виждала децата си от месеци

Наталия Гуркова от много време не живее с мъжа си и децата си

Мъжът на Наталия Гуркова й взе децата! Оказа се, че миската не е виждала наследниците си от доста време, тъй като те са останали да живеят с баща си Джордже.

Публична тайна е, че Мис България 1998 и сръбският богаташ от край време са в обтегнати отношения, въпреки, че тя упорито се опитва да го прикрие.

Красавицата и семейството й живееха дълго време в Южна Африка, но сега тя е за постоянно в България. Съпругът й нямал нищо против тя да се върне в родината, но й забранил да взима децата със себе си.

Наталия ГурковаВ средите се говори, че бракът им е пред разпад. За да го спасят, Наталия и Джордже направиха романтичен воаяж във Венеция през лятото. След ваканцията, уж възмутената от множеството спекулации по отношение на семейното си положение моделка заяви: „Аз съм най – развежданата жена от медиите в България“.

Скандалните си снимки в компанията на родни подземни босове Гуркова обясни с факта, че често се прибирала сама в София, за да се види просто с приятели. Независимо, дали ВИП срещите на Наталия в София са само приятелски или не, то на съпруга й явно му е писнало самичък да топли семейното гнездо, пише Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар