Мъжът на Мария Илиева вдигна лукс парти за бебето (Вижте как почерпи Алекс Междуречки – Фото)

Певицата се похвали с луксозното парти в чест на бебето, Алекс Междуречки не пести пари за дъщеричката си

Мария Илиева заедно с новороденото се прибра вкъщи. Тя и малката принцеса бяха посрещнати от таткото както подобава. Певицата, която не показва много от личния си живот този път не издържа и публикува фото от луксозното парти, на което Александър Междуречки е почерпил най-близките си приятели заради раждането на бебето.

Ако не бяха поздравленията, които получи след появата на дъщеричката си на бял свят, той все още щеше да е неизвестен, предават от hotnews.bg.

Чаровната брюнетка пусна снимка с тортата, която е истинско произведение на сладкарското изкуство. На нея се виждат изписани името на новороденото София,  датата и часа на раждането, както и килограмите на мъничето. Цялата украса е съобразена с пола на бебето – използвани са розови, бели и златни тонове, каквито подхождат на мъничката принцеса.

Тортата на София, в чест на раждането й
Снимка: Инстаграм/hotnews.bg

Гордият татко, който се влюбил от пръв поглед в Мария се разбира прекрасно със сина на певицата. Тригодишното хлапе е от връзката на Илиева с бившия футболист Георги Михайлов. С него тя се раздели още преди да се роди Алекс.

Тогава тя трябваше сама да се грижи за сина си, като не получи подкрепа нито от таткото, нито от неговите родители. Но в момента  наистина има с какво да се похвали. Може да разчита освен на бащата на София, но и на свекърва си Таня и двете му сестри – лелите  Надежда и Александра. Не на последно място и на майка си Ваня.

 

 

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.