Мъжът на Енджи Касабие проговори: Какъв лукс, омъжи се с рокля на аванта! (Истината за бляскавия им живот)

Мъжът на Енджи Касабие проговори: Какъв лукс, омъжи се с рокля на аванта! (Истината за бляскавия им живот)
2 (40%) 1 vote

Мъжът на Енджи Касабие се оказа доста по-откровен от нея.

Красавецът Рабих ел Зейн за първи път си позволи да говори за Енджи Касабие пред медия без нейното присъствие. И това, очаквано, доведе до изненади! Мистър Ливан е много усмихнат и земен, въпреки имиджа, който му е изграден. Той е от семейство на учителка и китарист. Преди е бил журналист, дори е работил в „Ал Джазира“. А днес е супермодел, познат по целия свят.

А у нас е познат най-вече като мъжа на Енджи Касабие. Любовната им история започва като по филмите – с любов от пръв поглед, и продължава със сватба като в приказките! Диетоложката и моделът се венчаха наистинан пищно и доста разточително. Според Рабих, именно заради това събитие всички смятат, че са неприлично богати.

Но той е категоричен, че това не е истина. Нито той е милионер, нито Енджи Касабие. Иначе би ли се навила да бъде част от ВИП Брадър?! А и истината за сватбата им е далеч от лъскавата обвивка, която всички видяха!

Мистър Ливан разкри, че приказната рокля на съпругата му, за която се изписа и изговори толкова много, всъщност е подарък от дизайнери. Така че, Енджи Касабие се прочу като една от най-красивите булки, без да е дала и лев за пищния тоалет!

Енджи Касабие само се прави на толкова богата

Енджи Касабие само се прави на толкова богата

Освен това, Рабих не крие, че сватбата е била толкова пищна заради всички негови известни и заможни приятели. Явно с Енджи Касабие се стараят да поддържат привидно висок стандарт на живот, но истината за техния свят наистина е много по-различна от целия блясък и лукс…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар