Мъжът на Гери Малкоданска й купил мястото в „На кафе“ (Алекс Ковачев бетонира синоптичката на екрана)

Гласувайте за статията

Мъжът на Гери Малкоданска й е осигурил мястото в „На кафе“

Излязлата в майчинство синоптичка Гергана Малкоданска пази като майка орлица мястото си в „На кафе“, където в миналия сезон беше един от панелистите. Къдравелката е бетонирала поста си и на по-късен етап чрез спонсорство ала бартер. Оказва се, че нейния съпруг – интериорният дизайнер Алекс Ковачев е обзавел от-до студиото на обедната продукция на Нова телевизия, а в замяна Малкоданска е назначена на работа.

гери малкоданска

Снимка: Нова ТВ

В момента бившата манекенка е замествана от Мис България Ромина Андонова-Тасевска, но след майчинството си, тя ще се завърне, за да продължи медийните си изяви, коментират запознати. В това има пръст мъжа й, като спонсор в „На кафе“. Самата синоптичка го изтъква и в последния си Инстаграм пост. „Този телевизионен сезон съм заложила на работни понеделници и не само, ама без грим.

Тоест физически не съм на панелската част в „На кафе“, но пък заедно с Алекс Ковачев аранжираме красиво студиото. И ето … все едно съм там“, написа Гери. В публикацията тя не пропусна да спомене и фирмата, която осигурява аранжировката, с което още по-ясно се разбира, че става въпрос за бартерна реклама. Гала също е успяла да намаже, защото Алекс Ковачев е правил дома й, като познанството им става непосредствено преди бившата моделка да постъпи на работа като панелист в „На кафе“. Не случайно и водещата ветеран обича често да изтъква и хвали изгодните й панелисти. Така да се каже според заслугите, пише hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар