Мъжът на Антония Петрова брутално се ошишка (Ивайло Батинков се угои след сватбата – Снимки)

Гласувайте за статията

Ивайло Батинков се запуска след брака, съпругът на миската стана двоен

Антония Петрова, която често публикува снимки в социалната мрежа и се хвали с щастливия си семеен живот шокира феновете си с последните си фотоси на благоверния си.

Докато бившата мис България и мисис Русия слабее Ивайло Батинков трупа тлъстини особено в корема. Съпругът на Антония не крие, че е голям кулинар и обича да си угажда с всевъзможни ястия, някои от които приготвя сам.

Преди да мине пред олтара с хубавицата, бизнесменът бе значително по-слаб. Явно семейния живот му се услади и той похапва повече без ограничения. Освен това признал пред свои приятели, че няма намерение да се ограничава с режими и да спортува защото Тони го харесвала по-пухкав.

Семейство Батинкови на почивка в Дубай
Снимки: Инстаграм

От своя страна Антония пък е много горда със собствената си фигура, като непрекъснато повтаря колко бързо влязла във форма след раждането на сина си. Пернишката красавица дори напада онези майки, които не са успели да отслабнат. Госпожа Батинкова ги нарича дебели философки, които оправдават надебеляването си с това, че са родили. И им забранява да изказват мнение относно нейния безупречен външен вид, предават от ХотАрена.

Но те я атакуват и я нападат, като я питат с какво си обяснява наднорменото тегло на собствената си половинка.

Блондито обаче трие коментарите и не престава да изтъква колко умен, добър и старателен мъж е Ивайло, както и колко талантливо дете е сина им, та чак дотяга с непрекъснатите си халби.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар