Мъжете на Софи Маринова ще я докарат до просешка тояга

Гласувайте за статията

Изпълнителката изживява тежки финансови времена и търси изход от кризата, в която е попаднала

Мъжете на Софи Маринова ще я докарат до просешка тояга

Мъжете на Софи Маринова ще я докарат до просешка тояга

Причина за паричния колапс на изпълнителката е разточителният й начин на живот, който надхвърля приходите й. Сериозна щета върху състоянието на ромската перла са нанесли десетките „играчки“, които е подарила на бившото се гадже Дачо. Преди време Софи Маринова му подари лъскаво „Ауди Q7″, което остана за възлюбения й дори след раздялата им. Освен това тя се отпускала да му купува скъпи плазми и елитна техника. Самата изпълнителка пък не лишавала себе си от тоалети и козметика на високи цени, научаваме от „България Днес“.

Това разточителство е причината към днешна дата Софи Маринова да разпродава имуществото си, защото е натрупала дългове. За продан вече е обявен неин апартамент в тузарския столичен квартал Драгалевци, който е оценен на 400 000 лв. На тезгяха са изкарани и други имоти на Софи Маринова, от които също планира да прибере сериозни суми.

В същото време участията на фолкпевицата по заведения в страната драстично намалели и започнала да изкарва по-малко пари. Тя се принудила да свали хонорара си за изява в дискотека или клуб, за да бъде канена по-често.

Освен финансова Софи Маринова изживява и любовна криза. След раздялата си с по-младия от нея -Дачо (син на бившата й половинка Петър) изпълнителката не можела да си намери нов мъж. Певицата сама призна, че предпочита тя да сваля мъжете, но засега безуспешно. Единственият представител на силния пол в живота й е синът й Лоренцо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар