Мурат Йълдъръм и мис Мароко с най-лудата сватба в Турция (Всичко за необикновената им любовна история)

Мурат Йълдъръм и мис Мароко с най-лудата сватба в Турция (Всичко за необикновената им любовна история)
5 (100%) 2 votes

Мурат Йълдъръм откри любовта в лицето на мис Мароко, но връзката им далеч не е обикновена

Турския актьор Мурат Йълдъръм откри любовта, а новата жена в живота му не е друга, а мис Мароко Иман Елбани. След като се раздели с актрисата Бурчин Терзиоглу /Дениз от „Милост“/, актьорът премина през куп перипетии и изпитания, особено в личен план.

Още през 2016 година той хлътва до уши по красавицата, но любовта им далеч не е от лесните. Хубавата Иман е възпитана в изключително строго семейство и баща й не желае да я даде на разведен мъж, а още по-малко на актьор. Въпреки това твърдоглавият артист си навива на пръста, че ще се ожени за мароканската красавица. И въпреки че многократно го отпращат, той продължава да се връща и да моли за ръката й.

Любовната история в крайна сметка има щастлив край. И то, защото се намесва най-влиятелният мъж в Турция — президентът на страната. Лично Ердоган се среща с бащата на Елбани и иска ръката на булката от името на Йълдъръм. В крайна сметка тъстът отстъпва и двамата влюбени се сгодяват.

Церемонията по време на годежа е изцяло по мароканските обичаи. Въпреки че по традиция след къна вечерята, младоженецът трябва да си тръгне, Йълдъръм е задължен да остане в дома на бъдещата си съпруга до ранни зори. Сватбата също протича по обичаите на двата народа. Младоженците се венчават с традиционни марокански роби и кафтани, а едва за гражданския брак се обличат в бяла рокля и черен костюм.

Мурат Йълдъръм държи рекорд с най-луда турска сватба с Иман Елбани сн. Инстаграм

Мурат Йълдъръм държи рекорд с най-луда турска сватба с Иман Елбани сн. Инстаграм

На церемонията присъстват най-известните личности от политическия и светския елит. Президентското семейство също е там, тъй като звездата от „Езел“ е лично задължен на президента, че е помогнал за сватбата му с любимата му съпруга. Присъстват още Хатидже Шендил Есра Ерол, Толгахан Сайъшман и много, много други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мурат Йълдъръм и мис Мароко с най-лудата сватба в Турция (Всичко за необикновената им любовна история)”

  1. Мимокмок

    окт. 04. 2020

    Мурат не играе в „Езел“,проверявайте си информацията.

    Reply to this comment

Добавете коментар