МТВ наградите 2018 – сбирщина от кич и прекалена плът (Вижте най-зле облечените звезди – Снимки)

Гласувайте за статията

МТВ наградите се превръщат в дефиле на голи рокли, звездите се надцакват коя повече плът да покаже

На МТВ наградите от година на година звездите не спират да демонстрират прекален кич и все повече плът. Природата ги е дарила с много талант, но от към чувство за моден стил и приличие явно ги е лишила. Тела разголват личности, които не би трябвало да вадят всичко на показ.

Амбър Роуз
Снимка: Getty Images

Най-неприличния и безвкусен тоалет тази година принадлежи според модните критици на Амбър Роуз. Американската певица сякаш си е купила червеното латексово костюмче от някой секс шоп. А не от моден бутик. И за да направи по-голямо впечатление е добавила аксесоари като маска и бич.

Блек Чайна
Снимка: Getty Image

30-годишната Блек Чайна ужаси с разголена горна част и пола на тънки верижки, които не скриха нищо от прелестите на певицата.

Ники Минаж
Снимки: Снимка: Getty Images

Ники Минаж, която спечели в номинацията „Най-добро хип-хоп видео” дефилира на червения килим с в абсолютно прозрачна пола. Която не скри огромното й дупе. Напротив, извади го на показ пред публиката.

Рита Ора
Снимки: Снимка: Getty Images

Рита Ора пък се появи с напълно прозрачна черна рокля с хаотично подредени елементи. Под която се виждаха черните й бикини. Гърдите на певицата бяха на пълно разположение на фотографите.  Които успяха даже да щракнат зърната й.

Скай Едуардс, солистката на групата Morcheeba се появи на церемонията на награждаването наполовина гола. Трябва ли да се счита за пълноценно облекло стикерът, с който бе закрила едната си гърда?

Карди Би
Снимки: Снимка: Getty Images

Карди Би се показа за първи път след раждането на дъщеричката си, която скоро навърши  месец.  Тя бе с деколте до пъпа, от което бюста й за малко да изскочи на вън, предават от wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар