„Мръсни думи говори“ на Мария – пълен кич и безвкусица (Видео)

Гласувайте за статията

„Мръсни думи говори“ на Мария се очертава да е грандиозен провал

„Мръсни думи говори“ не се хареса на феновете

„Мръсни думи говори“ на Мария се очертава като грандиозен провал. Певицата не спря да рекламира парчето си в последните седмици, заявявайки, че щяло да бъде уникално и различно. Като гарантира, че и участието на Фики и Азис съвсем ще накара феновете да се влюбят в песента.

"Мръсни думи говори" на Мария се оказа пълен провал

„Мръсни думи говори“ на Мария се оказа пълен провал

Само дето сметките й излязоха доста криви. „Мръсни думи говори“ е всичко друго, но не и уникална, категорични са феновете. Нещо повече, повечето определят песента като абсолютен кич и безвкусица, усещането за които се засилват на фона на нежния клип.

„Харесвам те, но тук не се е получило“, „Явно в стремежа си да си модерна се е получило това недоизпипаното нещо“, „Много слаба песен, дори не я изслушах до край“, са мненията на форумци.

mara mrasni dumiДействително песента прилича твърде много на кючек и то от ранните години на чалгата, когато на мода бяха именно наподобяващи маанета кръчмарски песни. А много рекламираното участие на Фики и Азис се свежда само до краткротрайна поява в началото и в края на видеото, колкото да обяснят колко е готина Мара и колко много й се кефят.

„Съвсем скоро ще бъде забравена тази песен, изобщо не струва. Трябваше да направи някоя балада“, категорични са феновете.

А на вас харесва ли ви „Мръсни думи говори“ на Мария?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар