Мохамед Али: Фаталните му любови го съсипаха

Мохамед Али: Фаталните му любови го съсипаха
5 (100%) 1 vote

Мохамед Али си отиде на 74, но фаталната му любов към жените го довърши

Една от легендите на бокса — Мохамед Али почина на 74 години. Големият състезател не успя да се справи с изпитанията, пред които бе изправен и след 32 години битка с Паркинсон почина. Въпреки това, близките и приятелите му смятат, че в основата на трагедията, която го застигна и уби, е именно фаталната му любов към жените.

Мохамед Али се жени 4 пъти и има 9 признати деца. Само някои от тях обаче достойно следват пътя на баща си. 37-годишната Лейла Али върна славата на боксьора, като спечели не една и две титли на ринга. А сестра й Хана е популярен писател, като също накара баща си да гордее с нея.

Не така стоят нещата със синовете му. От втората си съпруга Мохамед Али има син, който е на 43 години и живее в гетата на Чикаго. Преди 24 години той се среща с баща си и прави опит да подобри отношенията си с него, но бива отхвърлен от фамилията.

Причината? Опитал се да продаде боксовите ръкавици на шампиона, за шепа долари.

Четвъртата съпруга на Мохамед Али възпрепятствала по всякакъв начин техните срещи. Мнозина са убедени, че тя е искала просто да предпази мъжа си, но не липсват и такива, които смятат, че просто е отмъщавала на бившите му жени. И го е ревнувала от децата му.

„Лони държеше Младши винаги на страна. Той многократно се опита да се свърже с баща си, но тя не му позволи да се срещнат. Накрая се отказа да се бори с нея“, разказва близък до сина на боксовата легенда.

Йоланда/Лони, не се спира пред нищо заради съпруга си. Когато през 1986 двамата се женят, тя успява да изгони всички, които изпиват парите му и го водят към фалита. Пак тя нарежда арестуването на брат му Рахман, защото е откраднал мебелите от семейния дом, завещан на боеца.

Любовта към жените и 4 фатални брака съсипват живота на Мохамед Али

Любовта към жените и 4 фатални брака съсипват живота на Мохамед Али

„Тя винаги го е пазила и защитавала, и никой не се съмнява в това. В същото време обаче беше и жена, която бе болезнено практична – и управляваше не само живота, но и парите му. И колкото и да е скандално, след смъртта му се превърна в богата вдовица“, шушукат бившите съпруги на Мохамед Али, а някои от тях вече също искат дял от наследството му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар