Морунов от Игри на волята проговори за жена си: Разделени сме! (+ Още драматични откровения)

Морунов от Игри на волята проговори за жена си: Разделени сме! (+ Още драматични откровения)
5 (100%) 3 votes

Пожарникарят даде най-откровеното интервю след драматичното си отпадане на крачка от финала

Морунов от Игри на волята се изправи срещу Андрей в последната елиминационна битка. За съжаление участникът, който показа най-достойно поведение в Игрите отпадна седмица преди  финала.

Пожарникарят направи драматични откровения за предаването „Събуди се”. В него той разкри, че го е яд, че е отпаднал, но и изпитва облекчение, че може да се види с близките си, които много му липсвали.

Морунов с дъщеря си Моника
Снимка: Ютюб

Първо се обадил на дъщеричката си Моника. Но не успял веднага да се свърже с нея, а след това на майка си, която издала, че внучката й чака с нетърпение да види баща си, дори да не е победил.

Димитър Морунов признава, че детето е неговата най-голяма награда. С Моника има много силна връзка, но с майка й се разделил. Момиченцето всячески искало да задържи баща си вкъщи и той казва: „Отначало тя много се притесняваше от раздялата и му говорела, че дрехите му с в тях, котето го чакало и искала по някакъв начин да му каже да не ги оставя.”

Моника
Снимка: Ютюб

Пожарникарят споделя още, че когато двама души решат да не са заедно е по-добре да се разделят, така е по-добре дори и за детето.

Когато се видял с дъщеря си след шоуто Моника го гушнала. Тя изразила емоцията си не с думи , а с действия, предават от Нова тв.

Боецът говори и за най-тежката битка в живота си. Морунов загубил и майка си, която починала в страхотно мъки от рак само 20 дена след като излязъл от шоуто. „Добре, че поне успях да се сбогувам с нея, но много ми липсва!”

Повече вижте във видеото!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар