Моника Люински със скандални признания за Бил Клинтън (Шокиращи разкрития)

Гласувайте за статията

Моника Люински със скандални признания за Бил Клинтън

Моника Люински направи скандални признания за Бил Клинтън. Бившата стажантка от Белия дом, която доскоро мълчеше във всичките си интервюта, прие да участва в документален филм за скандалите в Белия дом. Нейните мотиви са, че би искала да предпази други момичета от подобни изживявания, още повече, че според нея с Клинтън изцепките в президентството не спират.

„Всъщност той винаги проявяваше особено отношение към мен, но до нашата първа истинска среща не знаех какви са неговите намерения. Когато ми подари игла за шапка и книга на Уолт Уитман, вече бях сигурна, че нещата са сериозни. Книгата беше послание и то от много интимен характер. Не подаряваш такова нещо на човек, който ти е просто приятел.

Тогава осъзнах, че споделя чувствата ми. Когато на другия ден отидох в Белия дом, а секретарката се оттегли, той ме отведе в банята. Когато стигна до точката, която не си позволяваше да премине, на няколко пъти ме попита дали съм сигурна. Казах му, че искам да продължи. След случилото се ме прегърна и ме целуна. Каза ми, че ме обича“, спомня си Моника.

Стажантката си спомня също така, че когато вечерта излязла на вечеря й казали, че има петна по роклята си. „През целия ден, никой в президентството не ми каза абсолютно нищо. Когато вечерта излязох, в първия момент реших, че това са петна от спанака, който бях яла през деня. Едва по-късно разбрах какво се е случило“.

Моника Люински със скандални признания за Бил Клинтън сн. Интернет

Моника Люински със скандални признания за Бил Клинтън сн. Интернет

Прочутата синя рокля по-късно бе дадена за анализ и с нея се доказа, че Клинтън действително е имал интимни контакти със своята стажантка. Самият той опита да обори тези твърдения, заставайки до жена си Хилари, като заяви, че никога не е виждал Моника. Дни по-късно му се наложи да признае цялата истина пред света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар