Моника Валериева честити Великден само по бельо (Вижте излагацията)

Гласувайте за статията

Моника Валериева се изложи яко като честити Великден със снимка, на която е показала задните си части

Моника Валериева избра доста пошъл начин да поздрави за светлия празник

Моника Валериева се изложи жестоко навръх Великден! Моделката от край време държи да честити празниците на феновете си със свои собствени снимки, в което няма нищо лошо. Все пак повечето звезди у нас го правят. Само дето Валериева показа изключително лош вкус, като си пусна кадър, на който задните й части се виждат повече от ясно.

„Това рокля ли е, бельо ли е! Всичко й се вижда!“, „Що за безобразие, да честити Великден полугола“, изумени са феновете от излагацията на Моника. Която през годините е доказала, че е готова на всичко, само и само да се шуми покрай името й.

Дълги години тя се възползваше от приятелството си с Андреа, за да бъде под светлините на прожекторите заедно с певицата.

Моника ВалериеваВ последствие се забърка и в афера с Валери Божинов, който по онова време все още беше заедно с Николета Лозанова.

В крайна сметка моделката стана известна най-вече с изцепките и скандалите си, а не с нещо значимо. В момента тя твърди, че иска да живее спокоен живот и дори се опитва да развива свой бизнес с изкуствени мигли.

Подобни изцепки с полуголи снимки за празници обаче няма да й помогнат особено, категорични са форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар