Моника Валериева фучи след унижението от Ани Хоанг: Заради мен си звезда!

Гласувайте за статията

Моника Валериева фучи от ярост заради унижението от Ани Хоанг

Моника Валериева направо се поболя заради унижението, което й нанесе Ани Хоанг. Както е известно, миньончето с азиатски черти реши да направи доста скандално парче, в което по една „случайност“ присъстваше и името Моника. Въпреки че тя и Люси твърдо отричат песента да е посветена на Валериева, брюнетката се разпозна.

И побърза да отговори на удара.

„Разбирам, че тези участници никога не са получавали толкова внимание, колкото сега, благодарение на мен. И никога не са имали толкова гледания, колкото използвайки името ми — Моника.“, написа тя в социалните мрежи.

Валериева дори твърди, че нямало да разбере за песента, ако нейни „приятели“ не счели за нужно да я уведомят. „Под нивото ми е да се свързвам с хора, които напират да са под прожекторите“, продължи тя с тирадата си в социалните мрежи.

Моделката заяви, че е говорила и с шефа на Пайнер за клипа и не смята да го коментира. И завършва с подигравателен коментар към Ани Хоанг: „Пак направих едно добро дело и популяризирах участниците. Но ако не хванат сега момента на скандал, за да имат изяви, кога?“.

По всичко изглежда, че Валериева е бясна заради клипа, в който я осмиват и подиграват. При все това моделката е сдържана в коментарите си, тъй като все още се съди с Люси и очевидно не иска да се окаже отново в съда, но вече като обвиняема.

Междувременно феновете на Ани Хоанг се смеят в социалните мрежи. И коментират, че певицата е била известна, много преди някой да е чувал за скандалната брюнетка.

Моника Валериева отвърна на удара на Ани Хоанг

Моника Валериева отвърна на удара на Ани Хоанг

Моника Валериева се скара с Ани Хоанг и Люси Иларионов покрай ВИП Брадър. Там режисьорът намекна, че тя разчита на богати приятели, за да се издържа и предлага интимни забавления срещу финансиране. Заради тези си думи той бе привикан в съда, а по последни данни, магистратите са го оневинили по всички обвинения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар