Моника Валериева фалира бизнеса с миглите (Вижте как се опитва да се спаси)

Гласувайте за статията

Моника Валериева не й потръгна бизнеса с миглите, хукна гола да разнася доставките само и само да го спаси

Моника Валериева, която от скоро върти бизнес с изкуствени мигли е на ръба на фалита. Моделката, която не се свени да се показва без дрехи сега се пусна в социалната мрежа напълно гола. С единствената цел да привлече повече клиенти.

Само, че наистина й липсва бизнес нюх защото снимката, на която се вижда как Моника прави доставки на миглите лично е напълно гола. Като се е закрила само с подаръчни торби. Но май няма да си намери купувачи защото от продукта й се интересуват повече дами. Които се вълнуват от собствената си красота. От колкото от формите на Валериева.

Сканадализиращия кадър с голата Моника е направен в един от центровете за разкрасяване, предават от електронното издание hotnews.bg.  В който се предлагат миглите на бившата участничка във „ВИП Брадър”. И както се сещате повечето коментари на Фейсбук страницата естествено са от мъже. Които се радват да си оплакнат окото на всеки по-разголен кадър с Моника.

Явно, че това е отчаян ход на провалилата се бизнес дама. Която е известна, че често захвърля дрехи и задръжки и се показва така както майка я е родила. Но за да се занимаваш с успешен бизнес трябва много повече акъл. Отколкото да заработваш достатъчно пари само с женските си прелести. Дали, ще са танци на пилон или пък някой богат чичко ще разтвори дебелия си портфейл търговията със стоки е нещо  коренно различно от това да предлагаш собственото си тяло по най-луксозните дестинации на света.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Моника Валериева фалира бизнеса с миглите (Вижте как се опитва да се спаси)”

  1. Име (задължително)

    май 30. 2017

    Ами тя е последователка на Николета Лозанова.на какво да я научи онази кухата тиква?Освен на голи пози и разкрачване на богати спонсори.Това е манталитета на златотърсачките с кухи глави и лошото е,че младите неуравновесени момиченца бленуват за техния живот и се подвеждат,но не всяка и се отваря парашута. Просто Лилипута Лозанова извади късмет! И той е е до време… Заприличала е на мумия от интервенции.Скоро и спонсорите ще секнат

    Reply to this comment

Добавете коментар