Моника Валериева с два пристъпа във ВИП Брадър – викат линейка

Моника Валериева с два пристъпа във ВИП Брадър – викат линейка
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева е получила два пристъпа по време на престоя си в Къщата, от продукцията крият

Моника Валериева е имала пристъп на паник атаки покрай скандалите с Преслава и Люси

Моника Валериева е получила два пристъпа на паник атаки от както е влязла в Къщата на ВИП Брадър. Заради сериозното й състояние се е наложило от продукцията да викат по спешност линейка и двата пъти, за да закрепят състоянието й. Поне до момента обаче това се пази в най-строга тайна, най-вероятно по нейно изрично желание.

Моника Валериева се срина във ВИП Брадър

Моника Валериева се срина във ВИП Брадър

ММА боецът Деян Топалски разкри каква е истината в разговор с Преслава. Двамата обсъждаха, че именно Моника трябва да бъде номинирана и изгонена от шоуто, а като един от доводите си, Деян изтъкна точно очевидно лабилното състояние на моделката.

„Тя е влязла тук с куп хапчета, викат два пъти линейка за нея“, възмути се гаджето на Гергана Капзамалова от Женени от пръв поглед. С което Преслава се съгласи веднага.

Очевидно скандалите в Къщата, в някои от които участва и тя самата, са се отразили доста негативно на Моника Валериева. Тя се набърка в конфликт първо с Люси, а след това и с Преслава, обиждайки втората, наричайки я „кокошка“.

Естествено, те не й останаха длъжни, а възникналите конфликти са се отразили на и без това лабилната психика на Моника. Която още преди влизането си във ВИП Брадър призна, че страда от доста чест пристъпи на паник атаки. Заради което й се налага постоянно да пие хапчета.

Очевидно и в шоуто нещата са ескалирали до толкова, че нервите й не са издържали и тя се е сринала психически. Заради което се е наложило и идването на линейки в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар