Моника Валериева сътвори мега гаф с джип за 200 бона (Излъга всички за возилото?)

Гласувайте за статията

Моника Валериева отново породи куп въпроси с една своя снимка, която изчезна мистериозно.

Скандалният модел Моника Валериева публикува доста любопитно фото в профилите си в социалните мрежи. На него тя позира с изумена физиономия до чисто нов червен джип „Порше“ с огромна панделка в същия цвят. Съвсем разбираемо, всички, които са видели снимката, са си помислили, че Мона се е уредила с подарък за над 100 бона от мистериозния си любовник.

Вместо да стане хит в интернет и да накара всички златотърсачки да позеленеят от яд, Моника Валериева изненадващо изтри снимката. Това предизвика куп въпроси и предположения за неочакваното й действие. Напоследък тя се фука с огромни букети и скъпи дарове, но определено не с тези размери. Докато всички я критикуват, че е станала на повикване в Дубай, тя обяснява, че има тайнствен богаташ. Неговата самоличност, обаче, ще разкрие на сватбата им.

Така че предположенията, че подаръкът е от него, се оказват най-логични. Но не и изтриването на снимката. Възможно е господинът да не е искал подобна показност на щедростта си и да е принудил Моника Валериева да премахне доказателството. В този случай возилото си остава за нея, но е лишено от шанса да се изфука, пише hotarena.net.

Моника Валериева набързо изтри фотото

Моника Валериева набързо изтри компромата

Не липсва и втори вариант, който отново звучи логичен, когато говорим за нея. Той е луксозният джип всъщност да не е предназначен за нейната персона, а тя просто да е решила да се щракне до него. В този случай Моника Валериева отново е паднала доста ниско, но явно все пак е успяла да осъзнае каква глупост е направила. Сега не ни остава друго, освен да дебнем дали ще видим модела с червения звяр по улиците или пък ще се покрие от срам.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар