Моника Валериева събра погледите без грим (Вижте я младолика и нежна – Снимка)

Гласувайте за статията

Плеймейтката се пусна без грим, изглежда възхитително без тоновете макиаж

Моника Валериева като една истинска плеймейтка рядко изневерява на стила на тези дами, които почти никога не могат да бъдат видени без да са силно гримирани и нагласени дори когато ходят до кварталния магазин.

Тя обаче се реши на смелата стъпка да се покаже в натурален вид. Е, не е чак толкова голямо геройство това действие както смятат някои. Защото е известно, че плеймейтките по принцип и когато си пускат снимки уж в естествен вид използват приложение от мобилния телефон с филтър. Както далновидно отбелязват не един или двама потребители в социалната мрежа, предават от show.blitz.bg.

Моника Валериева прилича на скрома и невинна девойка без тоновете макиаж
Снимка: Блиц

Редно е обаче да отбележим, че Моника, която по-често я виждаме с тежък грим изглежда много по-млада и много по-нежна на снимката, която публикува в социалната мрежа.

И макар да знаем, че тя има много корекции по лицето си и красотата й не може да се нарече напълно естествена все пак Валериева получава адмирации за вида си, в който не сме свикнали да я виждаме. Въпреки, че си е правила редица разкрасителни интервенции и въпреки скандалното си поведение, без грим  Моника  досущ прилича на невинна и скромна девойка.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар