Моника Валериева сменя религията заради гаджето си? (Моделката се забули – Фото)

Гласувайте за статията

Моника Валериева отново скандализира с последното си фото.

По-скандалното в случая, обаче, е че Моника Валериева не просто не демонстрира обичайната за нея голота, а направо се е забулила! Плеймейтката наскоро бе на поредното си екзотично пътешествие, вероятно в някоя страна от арабския свят. Самата тя преди време сподели, че с любимият й не се срещат в България, а само на подобни екскурзии.

Това ни навежда на мисълта, че Моника Валериева е нахлупила забрадката по негова воля. Но май й харесва! На фона на изцяло покритото й тяло, тя акцентира върху силно гримираното си лице. Подобно забулване е характерно за мюсюлманските страни. Вероятно и любимият на плеймейтката изповядва тази религия и иска и тя да се придържа към нейните правила.

Докато когато е у нас моделката се чуди как да се разпищоли, когато е в компанията на гаджето си, Моника Валериева показва изненадващата способност да спазва благоприличие. Нейните чести пътувания до Дубай пораждат куп пикантни въпроси от рода на кой ги финансира и какви точно ги върши там.

А тя преди време се похвали, че именно в емирството е стартирала своя бизнес с изкуствени мигли. Явно връзките й със страната не се изчерпват само с търговията, пише hotarena.net.

Моника Валериева много харесва новия си имидж

Моника Валериева много харесва новия си имидж

От отдавна се говори, че Моника Валериева има намерение да смени религията си, отново като реверанс към своя любим. Тя не веднъж и давала подобни знаци, но все още не е обявила официално дали го е направила. Но, както е тръгнало, май-скоро ще я видим я като ханъма, я като някоя арабска принцеса!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар