Моника Валериева си издължи краката до безумие (Нелепо фото)

Гласувайте за статията

Моника Валериева упорито твърди, че притежава дълги крака, въпреки, че е доста ниска

Моника Валериева също стана жертва на опитите си да изглежда по-секси

Моника Валериева стана жертва на нелеп фотошоп. Моделката не остава по-назад от колежките си и реши да прибегне до помощта на обработващата програма, за да си докара по-съвършен външен вид. И по-точно – да се направи по-стройна, отколкото е всъщност.

Моника Валериева твърди, че кадърът няма фотошоп

Моника Валериева твърди, че кадърът няма фотошоп

Спряганата за любовница на Валери Божинов Моника си пусна кадър от Дубай, където е на почивка в момента, на който е в гръб, само по бански. Като към фотото Валериева изрично уточни, че не е ползвала никакъв фотошоп. И краката й в действителност са толкова дълги, колкото и на снимката.

Онлайн потребителите обаче силно се съмняват, че действително кадърът изобщо не е обработван. Най-малкото защото на него краката на Моника изглеждат безкрайно дълги, като на истинска манекенка. А всички добре знаят, че участничката във ВИП Брадър е всичко друго, но не и стройна.

Валериева е малко над 1,60 и е повече от нереалистично краката й да са дълги метър, както изглежда на снимката. Иначе не можем да отречем, че моделката е в перфектна форма и на стегнатото й тяло могат да завидят голяма част от колежките й.

А и за да бъдем напълно честни, тя нито е първата, нито пък последната, която се опитва да се направи на по-стройна отколкото е с помощта на фотошопа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар