Моника Валериева се фука с фенове-психопати! (Вижте как трупа слава в интернет)

Гласувайте за статията

Моника Валериева безспорно е една от най-коментираните родни популярни личности.

Известна с това, че е известна, Моника Валериева се превърна в БГ версия на Ким Кардашиян. След куп скандали около името тя, моделът реши да се пробва като бизнес дама и създаде своя марка изкуствени мигли. А, както знаем, лоша реклама нея. Затова и красавицата се възползва от всякакъв всеки, който има интерес към нея, било то и нездрав.

Всеки ден Моника Валериева се обръща към своите „фенове“ и мило ги поздравява. Било то с „Добро утро“ или „Добър вечер“, придружени с редовната разголена снимка. А последователите й в социалните мрежи веднага и заливат с мили и често налудничави коментари. Някои нямат нужда от слънце, щом са видели нея. За други и най-мрачния ден става лято, ако само я зърнат.

Ще си кажете, просто има много фенове. В това лошо няма, но ако всичко е в границите на разумното. А те често биват прекрачени. Някои наричат Моника Валериева „богиня, пред която трябва да се коленичи“. Други мъже пък предлагат услугите си като „пълно робство, включващо и лизане на подметките“. А това вече си намирисва на психария!

Моделът може да се похвали с огромен брой фен страници. И то без каквито и да било постижения в конкретна сфера. Просто заради външния си вид. Именно заради него някои правят и наддавания за бельото й. Като знае, че е готова на всичко за слава, нищо чудно Мона скоро да организира и подобен търг, пише blitz.bg.

Моника Валериева ще се окаже най-желаната

Моника Валериева ще се окаже най-желаната

На Моника Валериева определено й е повече от приятно ежедневно да четкат самочувствието й. Тя самата се чувства истински желана, а щастието й бива помрачавано единствено от доста логичните коментари, че цялата тази фенска любов може да бъде платена и не особено искрена…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар