Моника Валериева се фука с годежен пръстен от мастит милионер (Кой е „щастливецът“?)

Гласувайте за статията

Моника Валериева отново разбуни духовете с поредната си разголена снимка.

Този път, обаче, прелестите на Моника Валериева стават на заден план заради един друг акцент във визията й. Видимо, напълно нарочно, плеймейтката си е щракнала селфи, допряла ръка пред лицето си, за да се изфука с блестящ пръстен. Украшението, което се мъдри на безименния й пръст, изглежда наистина бляскаво и доста скъпо.

На неговия фон, обаче, Моника Валериева изглежда прекалено евтино. тя позира на фона на неоправено легло, вероятно в хотелска стая. Облечена е само с предизвикателно боди, което едва прикрива силиконовите й гърди с няколко връвчици. Косата й е мокра, а погледът – доста предизвикателен.

Фотото, което плеймейтката сподели, веднага предизвика коментари относно целта, с която е подарен пръстенът. Той прекалено много наподобява на годежен, а и е поставен на правилния пръст. На предишната вечер Моника Валериева се похвали с още няколко прескъпи бижута, с които я е дарил мистериозният господин, с когото има връзка.

Наскоро тя сподели, че e влюбена, но не иска да разкрива повече подробности около мъжа до нея. Въпреки това, Моника Валериева шашна с признанието, че се вижда с любимия си само в чужбина. Това наведе до мисълта, че той вероятно е женен чужденец или българин, живеещ в чужбина, пише hotarena.net.

Моника Валериева отново повдигна куп въпроси

Моника Валериева отново повдигна куп въпроси

Ако предположенията за семейния му статус са верни, то явно плеймейтката е на път да го разведе и да му надене брачния хомот. Самата тя сподели, че ще разкри самоличността му, чак като дойде време за сватба. Съдейки по диамантеният пръстен, това може да бъде по-скоро, отколкото предполагаме! Разбира се, не изключваме и варианта Моника Валериева просто отново да си прави евтин ПР…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар