Моника Валериева се уплаши, отказа се да съди Люси?

Моника Валериева се уплаши, отказа се да съди Люси?
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева лъже, че е завела дело срещу режисьора

Моника Валериева отказа да съди Люси за твърденията му, че е момиче на повикване

Моника Валериева се уплаши от Люси Иларионов. Поне такива са мненията в светските среди, след като стана ясно, че моделката май си прави пи ар със заканите си да съди режисьора. Повод за гнева й станаха твърденията на Иларионов във ВИП Брадър, че моделката заработва като момиче на повикване. И си изкарва прехраната с най-древната професия.

Моника Валериева се отказа да съди Люси Иларионов

Моника Валериева се отказа да съди Люси Иларионов

Това разлюти сериозно Валериева и тя се зарече, че ще даде Люси под съд заради думите му, които й уронвали имиджа. След края на шоуто обаче моделката се покри и въпреки гръмките закани, май изобщо не е завела иск. Това разкри самият Иларионов, който не е получавал никакви призовки за дело срещу него.

„Никой не ме е търсил за каквото и да било дело“, категоричен е режисьорът.

И допълни, че нито се крие, нито се страхува от Моника и стои зад думите си, които е казал, предават от vsekiden.com. „Моника най-вероятно само си говори“, иронично подметна Люси. Той е категоричен, че не се бои от заканите й, тъй като в гилдията Валериева е известна именно със склонността си да плаши хората със съд, но досега никога не се е стигало до дела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар