Моника Валериева се покри в Дубай след скандален клип (Видео)

Гласувайте за статията

Моника Валериева не остана по-назад.

Красавицата със спорна слава Моника Валериева не пропусна да се отбележи от така нашумялия напоследък сред родните златотърсачки Дубай. Участничката във „ВИП брадър“ се похвали във фейсбук с фотос, чийто акцент са формите ѝ по бански, а фонът е най-високата сграда в света – Бурж Халифа. Валериева изпрати слънчев поздрав на всички премръзнали българи, празнуващи имен ден днес.

От друга снимка се вижда, че Валериева е отпътувала за Обединените арабски емирства в женска компания, помъкнала множество куфари с елегантни тоалети, с които да впечатлят местните шейхове. Интересно е дали компания ѝ прави и нейния любим, който наскоро разкри по негово желание. Засега единствените мъже, които се виждат на снимките ѝ, са двамата пилоти на самолета, с който е кацнала в Дубай. Доволна, че е пристигнала безаварийно след дългия полет, Моника се щракнала с управлявалите машината.

На снимката тя е без множеството грим, с който сме свикнали да я виждаме, и определено изглежда доста по-нелицеприятно. Явно за да не изненада отново неприятно своите обожатели, Валериева реши да се снима в гръб, излегнала се на брега. Така успя да предизвика положителни коментари от зажаднели мъжаги, а не негативи за натуралната си визия.

Интересното е, че Моника Валериева отлетя за Дубай веднага след премиерата на новия клип на Джордан към песента „На колене“, в който тя отново взима участие. Парчето става своеобразен подарък за именния ден на певеца. Компания този път ѝ прави не по-малко скандалната моделка Звезделина Иванова. Парчето се завъртя снощи по музикален канал, а по това време Мона сигурно вече е била в самолета.

Красавицата, която Люси Иларионов набеди в практикуване на най-древната професия, избяга доста надалеч, за да се скрие от вълната негативни коментари, която заваля веднага след премиерата на клипа. Той е меко казано провокативен, показва прекалено много плът и еротични пози, както и сцени на насилие, макар и изиграно.

monika zvezdelina

Моника и Звезделина на снимачната площадка

klip

Валериева отново скандализира

Всичко, с което се захване Моника, води до скандал. Тя се бе снимала и в предишния клип на Джордан и дори започна да се влачи с него по участия, въпреки че е лишена от каквито и да е музикални заложби. Желанието ѝ да се намърда в поп-фолк индустрията обаче не признава тази пречка и тя пробва по втория начин. Но нека поне като предизвиква скандали, да не бяга след това, а да си понася заслужените негативи. А критиките определено няма да заглъхнат докато Моника Валериева пече прелести в емиратите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар