Моника Валериева се изложи зверски с кофти фотошоп (Вижте резила)

Гласувайте за статията

В опитите си да се прави на много важна, Моника Валериева отново стана за резил.

Напоследък Моника Валериева го раздава много тежко и се е вживяла като бизнес дама. Въпреки това, явно продължава да не робува на детайлите. А, както знаем, именно малките камъчета преобръщат каруцата. Моделът се изложи сама така, както друго не може да я злепостави.

За никого не е тайна, че снимките й масово са обработени с програми и на тях виждаме една дама, която доста се различава от това, което е Моника Валериева в действителност. Ако досега тя успяваше да заблуди феновете си, че е толкова прекрасна и съвършена, колкото се представя в интернет пространството, то този път номера не й се получи.

„Бизнес дамата“ си публикува фото по халат в луксозна баня. На него щедро се вижда силиконовия бюст, както традицията й повелява. Но, в този случай, акцентът е другаде. Вероятно мнозина не са обърнали внимание на гафа, който е допуснала. Но и един бе достатъчен, за да плъзнах куп шеги и подигравки по адрес на Моника Валериева в интернет.

На фона се забелязва, че стената вдясно на нея е леко изкривена. Разбира се, това е последвал ефект от комбинация на програма за корекция на снимки и недоглеждане. Моделът е искала да направи лицето си по-слабо, а скулите – по-изпъкнали. Но на финала си направи само мечешка услуга, пише hotarena.net.

Моника Валериева пак стана за смях

Заваляха подигравателни коментари, че „понякога на стените около лицето на Моника им става лошо“. Тя пък сякаш не се трогна и не премахна снимката от профила си, както се случва често. Все пак, някак как да си кривим душата, че тя не е единствената, която прибягва до подобни трикове, за да се сдобие с перфектна визия, поне на снимка. Но не е зле Моника Валериева да внимава повече при играта с фотошопа.

Моника Валериева пак стана за смях

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар