Моника Валериева се изложи с белези от силикона на сватбата на Гущерови (Вижте как стана за резил)

Гласувайте за статията

Моника Валериева лъсна с белег от смяната на силикона, моделката се изложи на сватбата на Гущерови с непростим гаф

Моника Валериева, която бе избрала ослепителна червена рокля за сватбата на Светлана и Християн Гущерови стана за резил. Моделката с тоалет и прическа ала Ким Кардашиян не предположи, че под твърде разголената рокля могат да се видят следите от хирургическите шевове. Останали след поредното уголемяване на бюста.

Моника Валериева с белега Снимка: Фейсбук

Но точно това се случи. На една от снимките с просто око се виждат рани по лявата гърда на моделката. Което е недопустимо за такова лъскаво събитие. На което присъстват куп известни личности и сватбеното парти се следи под лупа.

Снимка: Фейсбук

Иначе Моника изглеждаше повече от добре в разголената си дълга червена рокля. Дупнишката красавица бе избрала модел с гол гръб и дълбоко до пъпа деколте , което бе захванато на врата на силиконовата бомба. Прическата й обаче бе с прибрана на кок коса и подравнен бретон. Което не се хареса на потребителите на социалната мрежа и някои я нарекоха ужасна.

Гафът й нито за минута не смути Валериева. Тя се забавлява и весели с останали поканени и издънкката й не можа да помрачи веселото настроение на сватбарите.

Не стана ясно обаче присъствал ли е на сватбата на сина си Добромир Гущеров. От снимките можем да установим, че Гущеров-старши е отсвирил най-важния ден в живота на наследника си. За сметка на него майката на Хриси бе на тържеството и влезе в ролята си на свекърва като благослови младите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар