Моника Валериева родила тайно? (Крие ли дете моделката – Фото факт)

Гласувайте за статията

Моника Валериева има дете, но крие

Моника Валериева е родила тайно, съмняват се феновете й

Моника Валериева е родила тайно. В това се усъмниха феновете на моделката, след като тя публикува снимка с малко момиченце на видима възраст около годинка. И обяснение в любов – че това е истинското щастие и тя я обича. Кадърът предизвика куп възторжени коментари, а голяма част от феновете на Валериева се усъмниха, че детето е нейно.

Още повече, че изкусителката досега не си е позволявала да споделя лични моменти или статуси. Всичко, което споделя е свързано или с визията й или с работата й.

Моника ВалериеваПреди дни сподели снимка със скъп джип, който беше опакован с панделка. 30 минути след като получи честитки от приятели и фенове, Моника изтри снимката.

Вчера посред нощ тя пак си позволил да качи снимка с бебето и да напише – истинско щастие. Интересното е, че в коментарите имаше такива, които гласят – да ти е жива и здрава, много сте сладки, ето къде се покри последната година и половина и т.н.

Въпросът е Моника има ли дете и всички тези подаръци и начин на живот дали не са подкрепени с раждането на бебе от мъж, който видимо не иска да се разбира нищо около личния му живот, предават от Blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар