Моника Валериева разделила Емануела и Никола?

Гласувайте за статията

Моника Валериева се оказа голяма интригантка, която забива все ангажирани мъже

Моника Валериева била в интимни отношения с бившия вече мъж на фолк звездата Емануела. Това твърди експриятеля на Мона, Кевин Колев, който отскоро пуска по нещо пикантно за Валериева в медиите.

Серийна мъжемелачка е Моника Валериева

Серийна мъжемелачка е Моника Валериева

Емануела и Никола

Емануела и Никола

Бившият довереник на Моника сподели, че информацията за интимността между Валериева и богаташкото синче Никола има от самата моделка. Силиконовото чудо, както наричат Валериева споделила на бившия си вече приятел, че имала вземане-даване с Никола още, когато Емануела и богаташа  били все още заедно.

Мона Валериева се изповядала на своя душеприказчик, когато фолк певицата и мъжът и участват в риалите предаването „Къртицата“.

След скандалните разкрития, че плейметката има пръст в разделите между Николета и Валери и Алисия и Ники Михайлов, става ясно, че тя е разделила и Емилия с Никола. Техният брачен съюз бе твърде кратък и слуховете са, че милионерският син кръшкал наляво и на дясно на законната си съпруга.

Серийна мъжемелачка ще се окаже тази Мона, като се навира в семейните отношения на своите близки и познати.

Кевин Колев споделя, че Моника все се пъха там, където ще има някаква полза и твърди, че вече е разбрал, Валериева с страшна използвачка, все гледа да забърше нещо.

Голям се оказа списъка с мъжете, които Моника Валериева вкара в леглото си и те са все половинки на нейни познати. Клюките в хай лайф средите разказват, че силиконовата моделка забила преди време и мъжът на Светлана Василева.

Отдавна двете се мразят и ненавиждат, но изтече тайна информация, че Мона Валериева ще влезе в VIP Брадър, където се очаква да се появи и Светлана Василева. Голямо шоу ще се получи и невероятни екшъни, тъй като тяхната вражда е известна и между двете тлее неприязън доста отдавна.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар