Моника Валериева развежда Борис Дали?

Моника Валериева развежда Борис Дали?
5 (100%) 2 votes

Моника Валериева крие дългогодишна афера с Борис Дали

Моника Валериева дължи спорната си кариера именно на певеца

Моника Валериева е на път да разведе Борис Дали! Пикантен слух от доста време обикаля в поп фолк гилдията, според който моделката и певецът от години поддържат тайна афера. При това зад гърба на жена му, от която Дали има и дете.

Моника Валериева крие афера с Борис Дали

Моника Валериева крие афера с Борис Дали

Заварката помежду им станала още през 2008 година, когато Моника дори не е завършила гимназия.

Двамата набързо стават любовници, нищо че по онова време певецът вече е сериозно обвързан. Това ни най-малко не спира напористата брюнетка, която дори успява да убеди любовника си да я снима в свой клип. За да й отвори по този начин пътя към родния „хайлайф“ и съответно да я набута сред така наречените ВИП персони.

Изпълнителят не успява да откаже на желанието на любовницата си и действително я взема като част от масовката за свое парче, предават от Hotarena.net.

Аферата им пък изобщо не приключва, а според хора от гилдията, двамата продължават да се срещат и до ден днешен и не са прекратили интимните си отношения. Които стигнали до ушите и на законната половинка на Борис. Измамената жена била направо бясна от предателството на благоверния си и дори го заплашила с развод, ако не прекрати отношенията си с моделката незабавно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар