Моника Валериева разбита след годежа: Три пъти ме зарязват пред олтара (Защо отново е сама?)

Гласувайте за статията

Моника Валериева съсипана след годежа, мълчи за раздялата

След като Моника Валериева сподели в социалните мрежи, че отново е сама, Венета Райкова реши да я попита за причините директно в „Папараци“. Моделката със скандална слава отказа коментари по темата, но заяви, че не си е правила пиар.

„Да не би да нямаше никакъв годеж и всичко да е било пиар?“, попита я в прав текст водещата. На което плеймейтката отговори, че категорично не си е правила реклама, още повече, че за нея това е голям срам и много неудобен момент.

„Цяла история беше една приказка, която просто свърши накрая. Решението беше от моя страна и няма начин да се съберем. Категорична съм“, заяви още моделката.

След това тя се оплака, че за трети път я зарязват пред олтара. „Венета, в живота си съм си имала три годежа! Какъв пиар, това си е безумен срам, само дни след като съм се сгодила, пак да остана сама“, изплака Моника.

Валериева се опита прикрие факта, че страда от раздялата, но признава, че още е огорчена след случилото се. „Няма да почна с цирковете по телефона. Не съм се затворила вкъщи да плача. Имам приятели, имам семейство, които ме обичат, излизам, забавлявам се“, категорична е още моделката.

Що се отнася до нея, това че още не е омъжена, не е голяма драма. „Явно още не ми е дошло времето“, философски разсъждава Моника, която освен това отказа да разкрие годините си.

Припомняме ви, че преди няколко седмици се разбра, че Моника има връзка с женен застраховател от Бургас, когото изнудвала за брак. След като той я зарязал тя била съсипана. Именно това предизвика съмненията, че годежът й е всъщност пиар, а не истински.

Моника Валериева съсипана след раздялата

Моника Валериева съсипана след раздялата сн. Instagram

Според слуховете, Моника бе сгодена за катарски принц. Причините за раздялата остават тайна, но слуховете гласят, че семейството на мъжа не я е приело за снаха и това е довело до раздялата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар