Моника Валериева ражда от тайното си гадже (Вижте как се опитва да го върже)

Гласувайте за статията

Моника Валериева е твърдо решена, че е намерила мъжа на живота си.

Вече от няколко месеца Моника Валериева поддържа тайна връзка с мистериозен господин. Около името й постоянно се завъртат слухове, свързани със спорната й репутация. За да сложи край на предположенията как си позволява чести луксозни почивки в чужбина, тя разкри истината за любовния си статус. А явно отношенията между нея и любимия й стават все по-сериозни!

Напоследък Моника Валериева прекарва голяма част от времето с близката си приятелка Мария и нейната племенница Йордана. Плеймейтката дори публикува фото на двете от плажа. А снимката може да се тълкува като тънък намек към нейния любим, че им е време за дете!

Близки на красавицата разкриват, че напоследък тя често говори за семейство и наследници. Сигурна е и че е намерила точния човек за тази цел. Моника Валериева дори е готова да се раздели със секси фигурата си за няколко месеца, за да дари тайното си гадже с дете. Надява се и при евентуална бременност той най-сетне да й предложи брак.

Преди време тя сподели, че ще разкри самоличността му след като се сгодят. Е, явно годежният пръстен все още е мираж за нея! Влюбените продължават да се виждат само ан екзотични екскурзии в чужбина, където остават скрити от любопитни погледи. Но на Моника Валериева явно й е омръзнало да бъде просто придружител до различни точки на света и иска да стане милионерска съпруга, пише bgdnes.bg.

Моника Валериева пусна тънки намеци

Моника Валериева пуска тънки намеци

Затова тя е решена да върже апетитната хапка, която е в ръцете й, с едно бебе! След бурните си години с купони и куп забивки, Моника Валериева е готова да дундурка свое дете и да бъде едно от онези секси мамчета, след които всички се обръщат. Но какво ли мисли нейният господин по въпроса?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар