Моника Валериева работела във вертепа на Гълъбин Боевски? (Снимки)

Моника Валериева работела във вертепа на Гълъбин Боевски? (Снимки)
4 (80%) 2 votes

Моника Валериева е била част от бар със съмнителна репутация

Моника Валериева е работела във вертепа на Гълъбин Боевски

Моника Валериева е работела във вертепа на Гълъбин Боевски. Това показват скандални фотоси, направени в края на 2010 година, заснети в бар Скандал, помещаващ се в хотел Шератон. На кадрите ясно се вижда, че едно от момичетата, което е представено, че работи там, е Моника Валериева.

Моника Валериева в скандалната фотосесия

Моника Валериева в скандалната фотосесия

Естествено, тогава за нощното заведение се говори просто, че е луксозен клуб. През 2013 година обаче след спецакция на ГДБОП барът е затворен след като става ясно, че прикрива истинската си дейност. А именно – тази на публичен дом, предлагащ луксозни компаньонки. И който е собственост на Гълъбин Боевски.

В хода на операцията бяха арестувани и петимата му заместници – четирима сводници и една маман, срещу които бяха повдигнати обвинения. Оказа се, че под прикритието на уж атрактивна програма с танцьорки, в заведението са се предлагали и друг тип, доста по-интимни услуги. Срещу съответното заплащане.

Остава въпросът доколко Моника Валериева е била част от всичко случващо се. Напълно възможно е моделката да е работела там само за малко, след като барът е отворил врати и да е заработвала действително само като сервитьорка или танцьрока.

Или пък да е била наета само за фотосесията, научиха от Hotarena.net. Но е факт, че тя не отговори на обвиненията на Люси Иларионов, че работи най-древната професия. А си замълча, макар преди това да му вдигаше скандали за щяло и не щяло.

Дали се чувства гузна или пък е останала толкова потресена от думите му, можем само да гадаем. Но както каза и самият режисьор, кой ти дава току-така Бентли след само шест месеца връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар