Моника Валериева проси грим на аванта, показа износено бельо (Вижте как се излага)

Гласувайте за статията

Моника Валериева май го е закъсала за спонсори.

Моника Валериева уж бе ударила кьоравото с богато гадже, а всъщност се излага като кифладжийка. Тя многократно отговори на коментарите, че заработва като лека жена в Дубай с репликата, че има сериозен мъж до себе си, заради когото все я влече натам. Но явно връзката им не процъфтява по начина, по който на нея й се иска.

Преди месец Моника Валериева пусна своя марка изкуствени мигли. Говори се, че те са най-обикновено китайско произведение, въпреки че ги представя за същинско чудо. Моделът прибягва до нестандартни маркетингови трикове, за да увеличи печалбата си или поне да изкяри нещо допълнително. Така тя успя да втрещи последователите си с последния си пост, в който открито се предлага за без пари.

Моника Валериева излезе с дота „примамлива оферта“. За сезона на баловете тя се предлага напълно доброволно да бъде гримирана за без пари! Тя предлага да обикаля по салоните за красота из цялата страна, за да стане тяхно рекламно лице. Така хем тя ще прибере някой и друг хонорар, хем ще си спести пари за гримьор.

А междувременно ще пробутва и миглите си. Не е ясно кой е приучил модела на този маркетингов ход, но мнозина останаха изненадани колко ниско е паднала, че да се предлага така сама. Практиката показва, че принципно салоните сами отправят оферти към известни дами, за да промотират дейността й. Но Моника Валериева сигурно се е пуснала на промоция, за да подбие конкуренцията.

Моника Валериева скъса джобаМоника Валериева скъса джоба

Освен че са самопредлага, Мона успя и да се изложи двойно. Тя позира на дивана в хола по сутиен, захапала предизвикателно пръста си. Нищо необичайно, ще кажете. Но резилът в случая е, че Моника Валериева не се е замислила, че бельото й не е подходящо за показ. Стягащият сутиен видимо се е деформирал от много носене, но май нямаме пари за нов…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар