Моника Валериева проговори за снимките с Плейн: Аз си тръгнах от дома му, не ме е изгонил той! (Вижте как се оправдава)

Моника Валериева проговори за снимките с Плейн: Аз си тръгнах от дома му, не ме е изгонил той! (Вижте как се оправдава)
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева проговори след скандала с Филип Плейн

Моника Валериева се оказа с хакнат инстаграм профил след аферата си с дизайнера

Моника Валериева проговори след снимките си с Филип Плейн. Моделката се оказа в центъра на събитията в последните дни, след като стана ясно, че е преспала с дизайнера. Който, освен нея, е прекарал куп други момичета през леглото си в рамките само на дни. С цел да дразни половинката си Морган, с която е скаран.

За да изчисти имиджа си, Моника заяви, че тя сама е пожелала да си тръгне от имението на Плейн, а не той я е накарал да си тръгне. Нещо повече, моделката обяви, че профилът й е хакнат и в прав текст обяви, че най-вероятно зад това стои самият дизайнер.

Моника Валериева и Филип Плейн

Снимка: Фейсбук

„Не си мислете ,ме е Морган.Това трябва да е човек с много връзки в инстаграм.За да ме премахнат.Този мъж вече има опит с хиляди момичета,които на качваха чатовете с него.Може би от предпазни мерки да Не кача нашите чатове,как съм си заминала,защо и какво е писал да се върна .“, обяснява се Мона (оригиналният правопис от поста й е запазен).

Валериева е категорична, че Плейн й се е молил да се върне, а тя му е отвърнала с доста грозни думи, тъй като е била пияна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар