Моника Валериева си призна: Танцувам по тиско в Дубай (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Скандални снимки разкриха истината за честите пътувания на Моника Валериева в чужбина.

От доста време воаяжите на Моника Валериева до топ дестинации по света пораждат куп съмнения. Отскоро тя се подвизава като бизнес дама, но преди това никой не знаеше с какво точно си изкарва прехраната, поне официално. Въпреки това, тя винаги е поддържала висок стандарт на живот и е отсядала в петзвездни хотели в Дубай, Париж и къде ли още не.

В интернет пространството се завъртяха скандални снимки на Моника Валериева, които дават красноречив отговор за това в какво се препитава. На единия кадър тя е с оскъдно облекло тип „Строгата господарка“ и изглежда доста пошло. Вторият кадър, обаче, е наистина скандален! На него плеймейтката позира с още три мацки без никакви дрехи.

Единственото, което прикрива срамотиите й, са няколко парчета черно тиксо. Това е най-новата мода, наречена „нанобански“. Липсата на каквото и да е парче плат по тялото й е свързано със заниманието, което изисква подобно „облекло“ Оказва се, че Моника Валериева заработва тайно като танцьорка в клубове в Дубай и Лондон.

Моника Валериева остана безмълвна след разкритието

Моника Валериева остана безмълвна след разкритието

Съдейки по визията, в която излиза на сцената, надали говорим за безобидни танци. В този вид плеймейтката събира погледите на платежоспособни господа. Но предпочита да зарази тази „подробност“ в тайна. В емирството и английската столица тя не е популярна личност и може да си позволи подобни своеволия, с който си изкарва солидни доходи. Но новината за препитанието й бързо стигна и до България, пише blife.bg.

Снимките на голата Моника Валериева обиколиха интернет за отрицателно време. Този път, обаче, тя не влезе в обяснителен режим, не тръгна да се оправдава и да заплашва със съд, както обича да прави. Явно няма как да каже по въпроса, защото фактите са красноречиви!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар