Моника Валериева пред фалит заради коронавируса (Бизнесът на моделката запада – Подробности)

Гласувайте за статията

Моника Валериева е изправена пред фалит на бизнеса си заради пандемията

Короновирусът удари Моника Валериева! Бизнесът на плеймейтката е сериозно застрашен. Силиконовата бомба губи както редовни клиенти, така и потенциални. Заради обявената пандемия Моника не може да пътува.

Сексбомбата трябваше да отскочи до САЩ, където да проведе финални преговори с мастити инвеститори. Ала плановете й се променят след тежките мерки, които приема държавата ни. „Отлагам много неща заради коронавируса. Трябваше да съм в САЩ, където имам важна работа“, обясни мъжемелачката.

Моника развива от няколко години бизнес с продажбата на мигли и козметика. В България тя е една от най-успешните в бранша. Сега мадамата е решена да търси нови хоризонти. Зад океана Валериева трябваше да си стисне ръцете с една от най-големите компании за онлайн продажби.

Моника Валериева

Снимка: Инстаграм

Визитата на брюнетката в Страната на неограничените възможности е да се уточнят последните детайли по сделката. Валериева вярваше, че в средата на годината вече ще е на американския пазар. Уви, плановете й сериозно се променят. Моника се замисля да се установи в САЩ, ако всичките й планове се получат. Тя вече е гледала квартири в Лос Анджелис. Моника не се страхува от коронавируса. Въпреки това тя предприема всички мерки, които са наложени от държавниците. И е затворена в дома си. Но не иска да живее сама в изолация. Затова се връща в семейния дом.

„Стоя си вкъщи. Цялото семейство сме заедно. И без това не обичам много да излизам по ресторанти и заведения“, обясни Валериева, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар