Моника Валериева преди 10 години – неузнаваема с къса коса и крив нос (Фото)

Моника Валериева преди 10 години – неузнаваема с къса коса и крив нос (Фото)
4.5 (90%) 2 votes

Моника Валериева преди корекциите си е абсолютно неразпознаваема

Моника Валериева преди десет години – с къса, момчешка прическа и остър нос

Моника Валериева преди десет години няма нищо общо с вида си днес. Като тийендйжърка скандалната моделка се е подвизавала с остригана съвсем късо, по момчешки коса, а носът и джуките й все още не са засегнати от пластичните операции.

Моника Валериева преди десет години и сега

Моника Валериева преди десет години и сега

Иначе още от тогава любовницата на Валери Божинов показва, че не се срамува да демонстрира природните си дадености. От kliuki.net се добрахме до любопитно клипче от тийнейджърския й период, в който настоящата съквартирантка във ВИП Брадър се пече топлес, а неин приятел я снима.

Човекът зад камерата призовава Моника да се обърне към него, за да му покаже гърдите си. Като се обръща към нея по име, като не оставя никакви съмнения за самоличността й. Освен това, въпреки фрапиращата промяна във външния вид от тогава насам, при по-внимателно вглеждане в очите и усмивката, се забелязва, че на кадрите е именно моделката, видяха от hotarena.net.

Във видеото Валериева е на не повече от 15 години и се забавлява заедно с приятели край басейна. И очевидно няма никакви проблеми с това, че останалите гледат гърдите й, тъй като без особено колебание е махнала горнището на банския си.

Което пък обяснява и по-нататъшната й кариера на модел на бельо, а и не само. Любовницата на Валери Божинов е красила кориците на доста мъжки списания, а ако се вярва на слуховете за нея, си изкарва парите по не особено морален начин.

Това обаче не е доказано и нищо чудно да са само приказки на зложелатели, желаещи да й навредят. По обясними причини няма как да ви покажем видеото с полуголата тийнейджърка Моника, но можете да видите в снимката как е изглеждала тогава в лице.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар