Моника Валериева преди корекциите – абсолютно неузнаваема (Вижте шокиращата й визия)

Гласувайте за статията

Моника Валериева е претърпяла пълна промяна за няколко години.

Както при повечето родни ВИП красавици, така и при Моника Валериева визията не е дело на природата, а на пластичната хирургия. От онзи конкурс Мис Плеймейт пред шест години досега, тя се е променила значително. А преди да издрапа до славата е била просто едно невзрачно момиче с кошмарен стил!

Ако днес парадира с визия и възможности, то Моника Валериева преди е всичко, което не е днес. От архивни кадри лъсва нелицеприятната истина за това какво Бог е дал и какво е взел на девойката с мераци да бъде популярна, без значение с какво. Днес тя има доста спорна репутация и за личния й живот се носят митове и легенди. Но със сигурност преди години отношенията й с мъжете доста са куцали.

И то заради това, което днес й е най-голямото предимство – външния вид! От снимките става ясно, че Моника Валериева е имала доста по-малък бюст. Но за сметка на това носът й е доста големи размери. днес пропорциите са разменени. Скулите са оформени, веждите са изписани акто трябва, устните са надути подобаващо.

Явно първата крачка към трансформацията във ВИП мадама за Моника Валериева е била да се сдобие с обемни екстеншъни с доста ниско качество. След това е дошло ред на силикона в гърдите и право напред към бързата слава, пише hotnews.bg.

Моника Валериева преди и сега

Моника Валериева преди и сега

Освен с кофти визия, плеймейтката преди години се е „отличавала“ и с кошмарен стил. Ако днес пазарува все в лъскави бутици у нас и в чужбина, то тогава не е имала тази възможност. С дрешки като за селски панаир Моника Валериева е вилняла по заведенията на лов за платежоспособни чичковци. Явно основното изискване към тях е било да са солидно почерпени, за да не избягат с 200 от нея!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар