Моника Валериева показа гаджето си! (Ексклузивно фото)

Моника Валериева показа гаджето си! (Ексклузивно фото)
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева най-накрая реши да извади половинката си на светло

Моника Валериева показа кой е мъжа да нея

Моника Валериева най-накрая показа гаджето си! Моделката дълго време упорито криеше кой е мъжът до нея като дори и по време на престоя си във ВИП Брадър отказа да разкрие самоличността му. С което даде повод на Люси Иларионов, а и не само, да коментира, че всъщност мъж до нея няма.

Моника Валериева показа гаджето си

Моника Валериева показа гаджето си

И тя си измисля несъществуваща връзка, за да прикрие факта, че работи най-древната професия. За да затвори устите на зложелателите, спряганата за любовница на Валери Божинов Моника публикува в профила си във Фейсбук снимка, на която се целува с мистериозен мъж.

Чиято самоличност отново отказа да разкрие. Кадърът обаче не оставя абсолютно никакви съмнения какви точно са отношенията помежду им, тъй като двамата се целуват доста страстно.

Естествено, фотосът предизвика взрив от коментари. Голяма част от онлайн приятелите на Валериева я поздравяват и й желаят да е щастлива с новия си. Други пък са силно скептични по отношение на връзката, тъй като смятат, че моделката е с половинката си заради пари.

„Изглежда доста пухкав, надали е с него само заради визуалните му качества, тъй като такива не се забелязват“, хилят се форумци. „Пичът със сигурност е голям сладур с голяма банкова сметка“, смеят се онлайн зевзеците.

Нека не забравяме, че основният повод за гордост на Валериева по време на престоя й във ВИП Брадър беше фактът, че бившият й е подарил Бентли с нейните инициали. „Ясно е какво я вълнува, няма да се хване с обикновено момче“, убедени са феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар