Моника Валериева по-платена от Николета Лозанова (Вижте колко „струват“ двете)

Моника Валериева се оказа по-добре платена от Николета Лозанова

Моника Валериева отвя Николета по заплащане

Моника Валериева е по-платена от Николета Лозанова! Любопитна анкета, проведена в онлайн пространството в последните няколко седмици показа, че според интернет потребителите Валериева печели по-добре от водещата на Папараци.

Моделката, която преди години направи модна линия, след което я популяризира и продаде, запази фирмата си и чрез нея сега е собственик на бранд за мигли, които се предлагат в Дубай. Дава се представителство и за цяла Европа.

За месец откакто са на пазара, моделката е заляла мрежата, като едни от най-популярните ни български се щракват с продукта й. Обявена цена няма, но от наши източници научихме, че кутийката е около 30 лева. Освен печелившата находка, моделката е и участник в дистрибуцията на луксозно шампанско, но там имало поне още две собственички. Моника е и съдружник, освен рекламно лице и на козметични хапчета.

Моника ВалериеваОсвен бизнеса си, моделката публикува редовно рекламни постове на продукти, от които взима хонорари. На 2 място след нея изненадващо се нарежда Николета Лозанова.

Тя води всяка седмица своето предаване, откъдето взима една доходоносна заплата. Плеймейтката е рекламно лице на почти всичко в България и всеки неин пост е рекламен, за което естествено й се заплаща.

Профилите й във Фейсбук и Инстаграм са заринати от реклами и е най-търсената за тази услуга. Тя има около 350 000 последователи и това я прави една от най-желаните рекламни лица, предават от Hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.