Моника Валериева лъже за хакерските атаки (Ето защо я изтриха от Инстаграм)

Гласувайте за статията

Моника Валериева лъже за хакерските атаки, ето защо я изтриха

Само преди дни Моника Валериева се ожали пред цялата държава, че хакери й изтрили профила в Инстаграм. Брюнетката беше категорична, че стотиците хиляди фенове, които е загубила, са заради хакерска атака. Според нея, един от мъжете, с които се е срещала наскоро, се боял да не разкрие истината за отношенията им. Както и за поведението му при последната им среща, включително и разговорите им в мрежата.

Изказванията на Моника предизвикаха доста усмивки в социалните мрежи. Както и подигравки.

Оказа се, че моделката не си е загубила профила, защото някой й го атакувал, а защото е нарушила правилата за използване на приложението. А именно — да не купува фенове.

Плеймейтката, която едва имаше 7 — 8 хиляди души последователи след себе си в мрежата, изведнъж се оказа с над 170 000 фена. Цифра, която изглежда главозамайващо, още повече, че тя не е толкова популярна, колкото си мисли.

Оказа се, че Моника просто е използвала познатия прийом на известните — купува си фенове и лайкове. А социалната мрежа в момента е най-използвана именно с тази цел — за реклама пред повече хора. И то доста успешно.

Но от звезди, които имат истински последователи и които действително купуват предлаганите от тях продукти.

Брюнетката обаче не се посвени да обвини любовниците си за нападението над профила й. По ирония на съдбата, истината лъсна, след като една доста по-популярна родна звезда също се оказа без профил в Инстаграм. Биляна Йотовска също загуби профила си в мрежата, заради обвинения, че си е купувала последователи. Но за разлика от плеймейтката, по-голямата част от фенската маса, която я следваше, бяха истински нейни почитатели.

Моника Валериева лъже за хакерските атаки сн. Facebook

Моника Валериева лъже за хакерските атаки сн. Facebook

Миската сподели, че не очаква от социалната мрежа да й възстановят профила и гледа философски на ситуацията. За разлика от Моника, тя може да общува с феновете пълноценно и във Фейсбук, където няма такива проблеми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар