Моника Валериева лъже за паник атаките? (Видео как се издаде)

Моника Валериева лъже за паник атаките? (Видео как се издаде)
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева май преиграва доста силно по отношение на състоянието си

Моника Валериева разиграва истински театър във ВИП Брадър

Моника Валериева май лъже за паник атаките, които уж получава при силен стрес. Още преди влизането си в шоуто, бившата любовница на Валери Божинов обяви, че страда от много тежки пристъпи на тези атаки, които се изразяват в сърцебиене, студени и топли вълни, неспособност за контрол на собствените емоции.

Преиграва ли Моника Валериева?

Преиграва ли Моника Валериева?

За да се справи с тях, моделката си е взела в Къщата цял куп хапчета, но очевидно дори и те не й помагат.

Или просто Валериева обича да предизвиква вниманието към себе си и да се прави на интересна, коментират зрителите след снощния епизод.

В който Моника най-демонстративно започна да се разхожда из градината, придружена от Ернестина Шинова и да охка и пъшка, че не може да диша. „Ох, много ми е зле, ще умра. Мога ли да получа инфаркт така?“, тръшкаше се моделката. Докато половинката на Андрей Слабаков се опитваше да я успокои.

Поведението на Валериева обаче се видя твърде преиграно на голяма част от феновете пред екрана. „Като й е толкова зле да легне, да поиска да й извикат лекар. Какво обикаля из градината и охка. За да могат да я видят всички. Пълен цирк“, категорични са онлайн потребителите.

Че паник атаките на Валериева са силно преувеличени, намекна и изгоненият Деян Топалски в студиото на „На кафе“ тази сутрин. Той изтъкна, че не му се струва много логично, ако състоянието й е толкова сериозно, тя сама да се подложи на подобен стрес, влизайки в предаването.

В същото време обаче ММА боецът не отрече, че заради моделката в Къщата е идвала два пъти линейка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар