Моника Валериева лъже за заболяване (Вижте как се изложи)

Гласувайте за статията

Моника Валериева с пореден отчаян опит да привлече вниманието върху себе си.

Вчера Моника Валериева се похвали колко е отслабнала, но и тук намирисва на зле скалъпен пиар. Преди повече от година тя обиколи всички възможни медии и проглуши ушите на всички, че е страдала от панически атаки. точно по това време стана доста модерно да се говори за този тип психическо разтройство и, видиш ли, и Мона реши да яхне вълната.

То не бяха истории за това как е обикаляла улиците като обезумяла и е крещяла. Даде и куп съвети за излекуване, което няма как да мине без антидепресанти. Както е известно, подобен тип лекарства имат въздействие както на психиката, така и на физиката. Във втория случай, обаче, действат неблагоприятно, защото от тях се надебелява.

Моника Валериева стана поредната ВИП мацка, която рекламира продукт за отслабване. Тя се изтипоса по ултра къси панталонки и прозрачна блузка. Веднага мнозина заподозряха, че на фотото доста е играл фотошопът, защото не може краката й да са два метра. Но, явно за нея няма невъзможни неща!

Тя отново запя старата песен на нов глас. Започна да се жалва, че от антидепресантите е качила цели 4-5 килограма. Вече се е отървала от лекарствата, а сега видимо и от килцата в повече. Не особено голям фен на Моника Валериева обаче заподозря, че цялата й драматична история е пълна измишльотина с цел умилостивяване на негативните коментари към нея, пише hotarena.net.

Според господинът, Мона е патологична лъжкиня и историята с паник атаките е поредната й фантасмагория. Докато обясняваше за душевните си страдания, тя се скъса да обикаля по екзотични дестинации и да лети със самолет. А това си е цяло изпитание, на което страдащите от „нейното“ заболяване не биха си причинили, защото ще обостри симптомите и атаките.

Моника Валериева пак се вкара във филми

Моника Валериева пак се вкара във филми

Също така, резките промени в околната среда, климата и времето са си направо противопоказни. А Моника Валериева се разходи не веднъж и дваж до Дубай, Малдивите и т.н. Също така тя все се щракаше с чаши с алкохол, който е противопоказен при приема на подобни хапчета. Доста долно е да целиш слава чрез болест!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар