Моника Валериева лъже за годежа с катарския принц (Фука се с фалшив пръстен?)

Гласувайте за статията

Моника Валериева нагло лъже, че е сгодена за принц, силиконката показва диамантен пръстен, но е фалшиф

Моника Валериева, която от известно време се подвизава Дубай упорито пуска сама слухове за себе си. Тя твърди, че е сгодена за арабски принц и показа пръстен с огромен диамант.

Пръстенът с който Миника се фука

Според слуховете, които се носят моделката не я очаква сватба с благородник в Дубай. Тя заедно със своята дружка Велина Узунова наели луксозна вила и там посрещали арабските бизнесмени.

Топ дизайнерката Мегз съвсем скоро разкри каква е истината за честите воаяжи до емирството на Валериева. Според твъденията на Каканашева Моника ходи в Дубай не на почивка, а на поръчка.

Такива разкрития направи и Люси Иларионов преди време. Въпреки че секс бомбата хукна да го съди. Тя загуби делото в съда.

В едно известно с достоверността на новините издание пише скоро, че моделката въртяла любов с застраховател от Бургас. Мъжът бил семеен с деца, но Моника така хлътнала по него и си наумила да го разведе.

Започнала да го изнудва след кратката креватна авантюра, която имали в края на миналата година. Тя му звъняла постоянно като го заплашила и шантажирала, че аферата им ще стигне до ушите съпругата му.

Доката както е прякора на любовника нямал намерение да се развежда заради Мона. Бързо си плюл на петите като блокирал силиконката и в телефона си и в социалната мрежа, разкриват запознати със случая, предават от bgdnes.bg.

Така, че лъжите на Моника нямат край. Тя ги пуска една след друга за да отвлече вниманието от голата истина за себе си. И да мислят хората, че е порядъчна жена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар